Načini plačila in dostava

Plačevanje s kreditnimi karticami preko STRIPE.COM

Stripe.com je svetovna plačilna platforma, ki omogoča plačevanje s kreditnimi karticami.

Platforma je izjemno varna in zaščitena pred spletnimi goljufijami - Platforma Stripe je certificirana kot ponudnik storitev PCI na ravni 1, ki je najstrožja raven certifikacije. Platforma Stripe ustvari za podjetja tudi kode za enkratno uporabo, ki jih ta uporabijo pri izdaji računov svojim kupcem; teh kod ni mogoče ukrasti ali znova uporabiti.

Plačevanje z BANČNIM NAKAZILOM

V rubriki "Načini plačila" izberite "Bančno nakazilo", nato preglejte svoje naročilo. Če so vsi podatki točni, obkljukajte strinjanje s "Splošnimi pogoji poslovanja" , in nato zaključite nakup.

Na elektronski naslov nato prejmete  podatke o naročilu in pa predračun, ki ga je potrebno poravnati v roku 24h.

Naročilo odpošljemo isti dan, ko dobimo priliv na naš TRR.

Plačilo PO POVZETJU

Imate možnost izbrati plačilo po povzetju, kjer kurirju GLS plačate s kreditno kartico ali gotovino, ko vam ta dostavi paket.

Če kurirju dostavne službe GLS, plačate s kreditno kartico, doplačate provizijo.

V primeru, da je paket že plačan (na naši spletni strani preko platforme Stripe, ali preko spletne banke), te provizije ne plačate.

Dostava

Podjetje Ronis, Nives Ravnak s.p., Trnava 1a, 3303 Gomilsko ima pogodbo z dostavno službo GLS, logistične storitve d.o.o.. V primeru, da bomo smatrali, da bi bila kakšna druga dostavna služba v nekem trenutku bolj primerna, bomo vaše naročilo izjemoma odpremili s to.

Stroški poštnine so pri izbiri plačila z bančno kartico ali bančno nakazilo 3,50 eur, v primeru plačila po povzetju je strošek pošiljanja 4,50 eur. V primeru naročila nad 49,99 eur je dostava za vas brezplačna.